Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:25 | 23/04/2015

Ο «παλιός» και δις κάτοχος της ηλεκτρικής καρέκλας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον «νέο-παλιό» κάτοχο της ίδιας θέσης, προέβησαν σε ανταλλαγή απόψεων, στο καφέ των επωνύμων.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στους «Διόσκουρους» στο Ψυχικό. Εκεί ξεκίνησε ο κύκλος των συναντήσεων του κ. Πανούση με πρόσωπα που πέρασαν από το κτίριο της Λ. Κατεχάκη. Οι θαμώνες αιφνιδιάστηκαν αρχικά από την «εισβολή» των καλωδιωμένων φρουρών των δύο πολιτικών, που έκαναν την εμφάνισή τους δευτερόλεπτα αργότερα και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.

Έμειναν αρκετή ώρα συζητώντας φυσικά τα τεκταινόμενα που αφορούν τον τομέα της ασφάλειας και τάξης στη χώρα. Ο καθηγητής εγκληματολογίας πρόσφατα είχε εξαγγείλει ότι θα συναντήσει σταδιακά τον κ. Χρυσοχοΐδη και στη συνέχεια τους Γιώργο Φλωρίδη και Νίκο Δένδια, όχι όμως και τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση εναντίον των θέσεων και ενεργειών του νυν υπουργού, αναφορικά με τα επεισόδια και τις καταλήψεις.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis