Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 05/05/2022
Την Τετάρτη 04 Μάιου 2022, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων της Ένωσής μας, συναντήθηκε επί τη ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο κ. Λάσκο Σπυρίδων, όπου αφού του εκφράσαμε τις ευχές μας για κάθε επιτυχία του θέσαμε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό.
 
​Ενδεικτικά αναφερθήκαμε:
 
 1. Στην ενίσχυση των υποστελεχωμένων υπηρεσιών με προσωπικό, τόσο του Β’ Τμήματος τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού), όσο και του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά (Σαλαμίνας) άμεσα, με αποσπάσεις και μεταθέσεις επιθυμούντων.​
 
 2. Στον απεγκλωβισμό των Τμημάτων Τροχαίας Πειραιά από σημαντικό αριθμό μέτρων τάξης, ημερήσιων διαθέσεων κ.λ.π. συναδέλφων σε άλλες διευθύνσεις και υπηρεσίες εκτός Πειραιά, π.χ. Μεταγωγών, 24ωρη διάθεση οδηγών οχημάτων (τύπου βαν) για διανομή δοκίμων Αστυφυλάκων σε Τμήματα εκτός Πειραιά, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας. Τα τμήματα τροχαίας Πειραιά υπάγονται σε περιοχές αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όπως για παράδειγμα του Α’ Τ.Τ. Πειραιά που στην περιοχή αρμοδιότητας του υπάγεται το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες και ναυτικούς, καθώς και του Γ’ Τ.Τ. Πειραιά που υπάγεται στη νήσο Σαλαμίνα, το μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού Κόλπου και το πλησιέστερο στις ακτές της Αττικής με μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας κατά του θερινούς μήνες.
 
 3. Στην έγκαιρη ενημέρωση των υφιστάμενων υπηρεσιών για την διάθεση προσωπικού σε μέτρα τάξης, καθώς έχει διαπιστωθεί το αντίθετο.
 
​Ο κ. Ταξίαρχος, γνώστης των περισσοτέρων ζητημάτων, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που του θέσαμε και δεσμεύτηκε να δώσει τις δέουσες εντολές – οδηγίες για την επίλυσή τους στα πλαίσια αρμοδιότητάς του.
 
 Καταστήσαμε δε σαφές, ότι ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά θα παρακολουθούμε στενά την υλοποίηση των παραπάνω δεσμεύσεων και ευελπιστούμε ότι εκτός από την σύντομη επίλυση των προβλημάτων, το ενδιαφέρον που αποκομίσαμε από το καλό κλίμα της πρώτης συνάντησης θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
 
Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος
ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων
 
Η Γεν. Γραμματέας
ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis