Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:09 | 12/03/2022

Την 10-03-2022το προεδρείο της Ένωσης μας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ Νικόλαο, τον Αντιπρόεδρο ΑΝΘΟΥΛΑΚΗ Κωνσταντίνο και  τον Ταμία ΑΛΕΞΑΚΗ Κωνσταντίνο συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, συναντήθηκαμεστο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την Φυσική Ηγεσία του σώματος και συγκεκριμένα με τους Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίαςκ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και τον Προϊστάμενο Επιτελείου ΕλληνικήςΑστυνομίας κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο καθώς επίσης και λοιπούς Υπηρεσιακούς φορείς. 

Κατόπιν της συζήτησης που είχαμε με το κ. Αρχηγό του αιτηθήκαμε και τονίσαμε την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μελεβιζιου το οποίο βρίσκεταιυποστελεχομενο, με προσωπικό 40% λιγότερο των οργανικών του θέσεων, αφού του αναφέραμε ότι το Αστυνομικό Τμήμα δεν μπορεί να καλύψει πλήρως ούτε τις αναγκαίες βάρδιες του Αξιωματικού Υπηρεσίας και της εποχουμενης περιπολίας μας διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθεί με ικανό αριθμό ΑστυνομικούΠροσωπικού μέσω αποσπάσεων από τη ΓΕ.Π.Α.Δ. ΚΡΗΤΗΣ.

Επίσης η Διεύθυνση μας θαενισχυθεί στο προσεχές διάστημα, με ένα (1) ακόμα περιπολικό όχημα τύπου covid το οποίο θα διατεθεί στο Τμήμα Μεταγωγών - Δικαστηρίων Ηρακλείου καθώς και δύο (2) αγροτικά οχήματα τύπου 4χ4 στα ΤΑΕ. Επιπλέον σχετικά με το έτοιμα μας για λεωφορείοδιμοιρίας, τύπου Υ. Α. Τ., που είχαμε υποβάλλει σε προγενέστερη συνάντησή μας, μας ανέφερε ότι έχει δρομολογηθεί και θα την παραλάβουμε τέλη του τρέχοντος έτους. Τέλος ο κ. Αρχηγός μας ενημέρωσε ότι έχουν βρεθεί τα κονδύλια για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Λέσχης.

Στο σημείο αυτό να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους μας ότι θα είμαστε στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν, τα τηλέφωνα μας είναι στη διάθεσή τους και το γραφείο της Ένωσης πάντα ανοικτό.

 

 

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος              ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis