Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 07/07/2021

Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εκπροσωπούμενη από τον Αντιπρόσωπό μας στην Ομοσπονδία – ΠΟΑΞΙΑ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΑΞΗ Χρήστο, πραγματοποίησε επίσκεψη τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων της περιόδου, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χαράλαμπο.

Αφορμή αυτής αποτέλεσε η πρωτοβουλία της Ένωσής μας να δωρίσει τρεις (3) φορητούς ασύρματους πομποδέκτες τελευταίας τεχνολογίας στο Α.Τ. Ορεστιάδας και στο Α.Τ. Τριγώνου, λόγω και της εντατικοποίησης των ληφθέντων μέτρων για την προστασία εξάπλωσης από τον COVID-19. Τους ασυρμάτους παρέλαβαν αυτοπροσώπως κατά την συνάντηση η Διοικητής του Α.Τ. Ορεστιάδας (και μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ε.Α.Α.Μ.Θ.) Αστυνόμος Α΄ ΧΑΤΖΑΚΗ Πασχαλιώ και ο Διοικητής του Α.Τ. Τριγώνου Αστυνόμος Β΄ ΣΠΑΝΟΣ Χρήστος.

Η Ένωση μας, όπως έπραξε και στο παρελθόν με άλλες Υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔΑΜΘ, θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις της Δ.Α. Ορεστιάδας, καθώς και των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας Α.Μ.Θ. και να προωθεί τα ζητήματα στην φυσική και πολιτική ηγεσία, ώστε να δρομολογούνται και οι ανάλογες λύσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis