Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 29/09/2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων:

 

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στο περιθώριο των μέτρων τάξεως κατά την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κυρίου Πομπέο, αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα στην Θεσσαλονίκη.

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν κατά την διάρκεια της συνάντησης αφορούσαν τις συνεχείς αποσπάσεις συναδέλφων που συγκροτούν την Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Ιωαννίνων καθώς και την ΟΠΚΕ από τέλη Φεβρουαρίου κυρίως στο Έβρο - νησιά Β.Α. Αιγαίου αλλά και σε διάφορες Αστυνομικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα και τα πρόβλημα που αυτές δημιουργούν στον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων μας.

Ειδική αναφορά έγινε και για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα τα οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν μετακινηθεί σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και Δ.Α. Ορεστιάδας προς αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, τα οποία πρέπει άμεσα να επιστρέψουν για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες του Νόμου Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο κύριος Επιθεωρητής μας δήλωσε ότι συμμερίζεται απολύτως τους προβληματισμούς μας ,για τα ζητήματα που θέσαμε και ότι ήδη είναι σε εξέλιξη συγκεκριμένες διαδικασίες προκειμένου σύντομα να επιλυθούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis