Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 07/09/2021

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ,  μέσω ΠΟΑΣΥ, με κοινοποίηση στους Βουλευτές Νομού Θεσσαλονίκης για την ανάγκη ενίσχυσης της ΓΑΔΘ μέσω των επικείμενων συμπληρωματικών μεταθέσεων.

 

Κύριε Αρχηγέ,

Η πρόσφατη ίδρυση της ΟΔΟΣ στη ΓΑΔΘ, η οποία ενισχύθηκε με 21 Αστυνομικούς, και η δημιουργία του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας που θα στελεχωθεί με 16 Αστυνομικούς από άλλες Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, θα προκαλέσουν σημαντικές δυσλειτουργίες στις Υπηρεσίες που τις ενισχύουν. Με ανάλογο τρόπο, πριν από ένα χρόνο, δημιουργήθηκε η Ομάδα ΔΡΑΣΗ μέσω αποσπάσεων και παραμένει υποστελεχωμένη μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς, οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στα ΑΤ, στα ΤΑ, στις διμοιρίες της ΔΑΕΘ, καθώς και οι πολυάριθμες συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων, πλέον έχουν παγιώσει μια κατάσταση που δρα εις βάρος των συναδέλφων μας και του παρεχόμενου αστυνομικού έργου.

Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας ώστε να καλυφθεί το σύνολο των κενών οργανικών θέσεων της ΓΑΔΘ μέσω των επερχόμενων συμπληρωματικών μεταθέσεων, κι εν συνεχεία να διασφαλιστεί η ορθή κατανομή των Αστυνομικών σε Υπηρεσίες που έχουν πραγματική ανάγκη. Στο πρόσφατο παρελθόν, κατά κοινή ομολογία, ακόμα και οι γενναίες ενισχύσεις προσωπικού στη ΓΑΔΘ δεν συνοδεύτηκαν από την ορθή κατανομή του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το αναμενόμενο υπηρεσιακό αντίκρισμα. Ευελπιστούμε ότι με τη μεσολάβησή σας θα αποτραπεί η εσφαλμένη διαχείριση του προσωπικού, ενέργεια που θα αλλάξει το υπηρεσιακό τοπίο ΓΑΔΘ.

     

Θεσσαλονίκη, 6 Σεπτεμβρίου 2021

       

                       

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis