Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:12 | 07/04/2022

Συνελήφθησαν χθες (6-4-2022), σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, τρεις  διακινητές, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν του ημεδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αγροτικό αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος δράστης, ο οποίος αναζητείται και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Καλαμώνα Δράμας, οι αστυνομικοίσυνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις  μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στο ύψος του οικισμού Νέου Ζυγού Καβάλας και συνέχισε την πορεία του, ενώ όπως προέκυψε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργείτο ΤμήμαΔιαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis