Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:42 | 29/07/2015

Συνελήφθησαν δύο ντόπιοι στην Κέρκυρα, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κατοχή και προμήθειας ηρωίνης καθώς και της παράνομης κατοχής φυσιγγιών.

 

Συνελήφθησαν την Τρίτη το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 31 ετών, για τα-κατά περίπτωση αδικήματα- της κατοχής και διακίνησης ηρωίνης καθώς και της παράνομης κατοχής φυσιγγιών.

 

Αναλυτικότερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε -αρχικά- από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι προμηθευτής της ηρωίνης στον 20χρονο ήταν ένας 31χρονος άνδρας στην κατοχή του οποίου και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) φυσίγγια διαμετρήματος 0,22.

 

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών.

 

Οι συλληφθέντες με τις -κατά περίπτωση- κατηγορίες που τους βαρύνουν στις αντίστοιχες δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας .

 

http://www.corfupress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis