Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:13 | 27/07/2022

Αρκετές συλλήψεις έγιναν τις τελευταίες μέρες για πρόκληση πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα εντός γεωργικής έκτασης, στην Τ.Κ Κοσκίνων του δήμου Κύμης – Αλιβερίου Ευβοίας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε αύλειο κτηνοτροφικό χώρο, στην περιοχή Πηγαδούλια του δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου συνελήφθη ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμών από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στις περιοχές Αποκάλυψη της Τ.Κ. Αγ. Λουκά του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Τ.Κ. Οριού και στην Δ.Κ Αλιβερίου Ευβοίας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Αχαΐας ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε υπολείμματα χόρτων – κλαδιών  εντός οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Κρήνης στην Κρήνη Πατρών Αχαΐας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Επίσης για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή Πέτρα Κατερίνης, επιβλήθηκε  σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κατερίνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis