Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
16:44 | 14/06/2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής, προέβη στην εξής δήλωση για την κορυφαία νίκη του Χανιώτη παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη:

«Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια υποδεχόμαστε την κορυφαία διάκριση του Χανιώτη Αντώνη Τσαπατάκη, την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στον τελικό των 100 μέτρων πρόσθιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. 

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, μαζί με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας που ακούστηκε σε όλο τον Πλανήτη, έστειλε και το μήνυμα της συνεχούς προσπάθειας για την κατάκτηση του στόχου μας, ως το πολυτιμότερο στοιχείο της πορείας αυτής, πιο πολύτιμο και από τον ίδιο τον στόχο, θυμίζοντας σε όλους την «Ιθάκη» του Κωνσταντίνου Καβάφη, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο μία από τις κυρίαρχες αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού.  

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Χανιώτη Πρωταθλητή! Ως Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του, αρωγοί των προσπαθειών και των κατακτήσεων που προσφέρει στην Κοινότητα.» 

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis