Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 19/02/2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου διότι, παρόλο λιγοστοί, με αίσθημα ευθύνης, υπερεργασία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, μετά από τις έως τώρα επισταμένες αναζητήσεις και διεξοδική έρευνα-προανάκριση, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν επτά (7) δράστες, εκ των οποίων οι δύο (2) να συλληφθούν ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.
 
Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι (16) περιπτώσεις κλοπών και απατών που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή του Πειραιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (Κερατσίνι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι, Κολωνό, Φιλοθέη, Άλιμο), κατά βάση στόχος τους ήταν ηλικιωμένα άτομα και γενικότερα ευπαθείς ομάδες. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά.
 
Το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, το τμήμα του κέντρου του Πειραιά με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποτελεί και αυτό μία από τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Πειραιά. Οι συνάδελφοί μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να ικανοποιήσουν απόλυτα την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στο σύνολό της, για την εξασφάλιση της προστασίας του Κράτους Δικαίου, την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, εργάζονται ασταμάτητα παρόλο τις ελλείψεις, με κίνδυνο, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, διασαλεύοντας τον προσωπικό και οικογενειακό τους προγραμματισμό !!!
 
Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτών των ελλείψεων, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.
 
Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει να αναδεικνύει, εκτός από τα τεράστια προβλήματα των μελών της και τα επιτεύγματά τους, έτσι ώστε να αντιληφθούν άπαντες το έργο του Αστυνομικού προσωπικού και το όφελος αυτού στην Κοινωνία.
 
Συνεχίζουμε και απαιτούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά.
 
Για το Δ.Σ
 
Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων
 
Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis