Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:52 | 14/03/2020

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά:

Σήμερα Σάββατο  14-03-2020 και περί ώρα 12:35 οι συναδελφοί μας, Υπαρχ/κας Λεωντακιανάκος Ιωάννης και Αστ/κας Αλεξανδρόπουλος Δημήτριος που υπηρετούν στην ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά στη Β ́Αλλαγή, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και επαγγελματισμό τηρώντας τον όρκο τους για την προστασία των πολιτών, αψηφώντας τον όποιο κίνδυνο, για την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για την ίδια τους της ζωή, χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και απεγκλώβισαν -διέσωσαν άντρα ο οποίος πριν λίγο έπεσα με το αυτοκίνητο (ταξί) στη θάλασσα.

[custom:google-ads]Τις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τον κίνδυνο της διάδοσης και εξάπλωσης  του φονικού  ιού    στη  χώρα  μας,  κάποιοι  εργαζόμενοι  δεν  μπορούν  να  μείνουν  με  τις οικογένειες τους και έχουν ταχθεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη που υπηρετουμε.

Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των συναδέλφων μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι  Συγχαρητήρια. Το ίδιο επιβάλλεται να πράξει κι η Πολιτεία.
 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ