Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 08/02/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συγχαίρει τουςσυναδέλφους που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, που την 06/02/2021 μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν στην περιοχή του Αγ.Ι.Ρέντη,εντόπισαν ‘’συνεργείο-διαλυτήριο’’αυτοκινήτων στο οποίο ενεργούσεσπείρα που σχετίζεται με κλοπές οχημάτων.

Άμεσα, με επαγγελματισμό και την υψηλή αντίληψη των συναδέλφων, συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης, συγχαρητήρια και στους συναδέλφους τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά,που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσηςκαι άμεσα κινητοποιήθηκε όλο το διαθέσιμο προσωπικό για τη διεξαγωγή έρευνας μεγάλης κλίμακας.

Σαν αποτέλεσμα αυτού μετά από κατ’ οίκον έρευνες εντοπίστηκαν πλήθος κλοπιμαίων, διαρρηκτικών εργαλείων και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Μπορεί τα «πάρεργα» που φορτώνονται καθημερινά στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό να δυσχεραίνουν το έργοτης ΕΛ.ΑΣ, όμως η επιμονή, το φιλότιμο και η υπερεργασία των συναδέλφων μας, προσθέτουν μόνο νίκες στη μάχη απέναντι στο κοινό έγκλημα.

Απαιτούμε άμεσα την ενίσχυση των υπηρεσιών που διαχρονικά αποτελούν την «ραχοκοκκαλιά» της ΕΛ.ΑΣ και εξυπηρετούν τους πολίτες σε κάθε γειτονιά και όχι την δημιουργία νέων ή αυτών που «εξυπηρετούν επικοινωνιακούς λόγους» !Απαιτούμε να επανέλθουν τα συνήθη προβλεπόμενα και σταθερά ωράρια στις εποχούμενες περιπολίες των Α.Τ & Τ.Α !

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis