Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:39 | 05/08/2022

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηλείας εκφράζει για ακόμα μια φορά τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, για την τεράστια επιτυχία τους, καθότι μετά από πολύμηνη προσπάθεια και ατελείωτες ώρες εργασίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις καλλιέργειας  κάνναβης στον νομό Ηλείας, η οποία είχε εντοπιστεί τον Ιούνιο του 2021 στην περιοχή της Ανδρίτσαινας με 4.325 δένδρα κάνναβης. Με μεθοδικότητα, επιμονή και υπομονή προέβησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση πρωινές ώρες της 03.08.2022 στην περιοχή της Θήβας, στην σύλληψη δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι καλλιεργούσαν σε δασώδη περιοχή 360 δενδρύλλια κάνναβης, με προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος πέραν των 140.000 ευρώ.

Παράλληλα σε βάρος ενός εκ των δύο συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πύργου για την χασισοφυτεία "μαμούθ" στην περιοχή της Ανδρίτσαινας, όντας ο εγκέφαλος αυτής, ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν εκδοθεί ακόμα τέσσερα εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη ένα καίριο πλήγμα στην μάστιγα των ναρκωτικών από τους συναδέλφους μας, οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, καταφέρνουν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

 

                            ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                Ο                                             Ο

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ              ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis