Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 02/04/2022

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και τα μέλη του, Συγχαίρουν τον Υποστράτηγο κύριο  ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ Αστέριο, για τη προαγωγή και τη παραμονή του, στη θέση που κατείχε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, μετά το πέρας των φετινών κρίσεων στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και διαύγεια στο δύσκολο έργο του!

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στο σημερινό Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο κύριο ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, για την παραμονή του στη θέση που κατέχει, ευχόμενοι και για εκείνον από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία, υγεία  και δύναμη!

Σε μια εποχή που οι αξίες και τα ιδανικά μοιάζουν φανταστικές ή ανύπαρκτες έννοιες, αισθανόμαστε υπερήφανοι και τυχεροί που δυο άξιοι άνθρωποι, δυο αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι  ανώτατοι αξιωματικοί, ηγούνται της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι μας στη Θεσσαλία, για να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας το αίσθημα ασφάλειας που δικαιούνται στο μέγιστο βαθμό.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής και αγαστής συνεργασίας που είχαμε μέχρι σήμερα και  με τους δυο και τους ευχόμαστε εις ανώτερα!

 

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis