Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 25/11/2015

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΜΩΥΣΙΔΗ και την Ένωση Ποντίων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την συγκέντρωση και μεταφορά αναγκαίων ειδών στους πρόσφυγες που είναι συγκεντρωμένοι στην Ειδομένη.

Στην αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης επιδεικνύονταν ευαισθησία και ταχύτατα αντανακλαστικά σε ό,τι αφορά τους συνανθρώπους μας.

Χθες, μεταφέρθηκε ο μεγάλος όγκος από τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες και πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην Ειδομένη, συνοδεία του κ. Γενικού και αντιπροσωπείας της Ένωσης Ποντίων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκαν στους πρόσφυγες. Η Ένωσή μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συναδέλφων μας και θα είναι έμπρακτα δίπλα σε κάθε πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, η οποία στοχεύει στην απάλυνση του ανθρώπινου πόνου και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος

6976518061

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis