Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 02/10/2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης θέλει να εκφράσει τα  θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας στην ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, για την μεγάλη επιτυχία στον τομέα της δίωξης ναρκωτικών, η  δράση της οποίας  ξεπέρασε πολλές φορές τα όρια της μικρής Ροδόπης και Θράκης κι έχει επεκταθεί σε όλη βόρεια Ελλάδα. Αυτή τη φορά μάλιστα ο αντίκτυπος της δουλειάς τους, η υπερεργασία, η αυταπάρνηση και το φιλότιμο τους έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, με εκτενής αναφορές σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Συγκεκριμένα η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής αξιοποιώντας κατάλληλα, πληροφορίες, κατάφερε να συλλάβει στη Θεσσαλονίκη, τρία (03) άτομα, έναν (01) ημεδαπό και δύο (02) αλλοδαπούς και να κατασχέσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν εντός  δύο οχημάτων, ήτοι (18) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy από το ένα όχημα και πενήντα επτά (57) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy  από το δεύτερο όχημα. Στη συνέχεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ σε μετρητά και διάφορα κινητά τηλέφωνα, ενώ τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκομίζονταν από την δράση της οργάνωσης υπολογίζονται στα 10.000.000 ευρώ.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου οι Υπηρεσίες μας λειτουργούν υπό μεγάλη πίεση, με το ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό και με τα ελάχιστα μέσα που μπορεί να διαθέσει η Υπηρεσία στο προσωπικό της. Η έκφραση θαυμασμού και περηφάνιας για τους συναδέλφους μας είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς αυτούς.

 

                     

                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης

  6983443385

 

                      

    Η  ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         ΚΑΛΟΓΡΙΑ Σταματία

          6934676867

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis