Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 05/04/2022

ΠΡΟΣ

Το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ Γεώργιο Λυμπινάκη.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α     Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

 

   Αξιότιμε κ Γενικέ,

  Δράττοντας την ευκαιρία, της τοποθέτησής σας στο «τιμόνι» της Αστυνομίας στην Κρήτη, σας ευχόμαστε ολόθερμα συγχαρητήρια και καλή θητεία στο έργο σας.

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση με την τοποθέτησή σας στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι, το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι αστυνομικοί στο νησί μας.

  Δεν ξεχνάμε τον ανθρωποκεντρικό σας χαρακτήρα τον οποίο επιδείξατε από τη θέση που κατείχατε μέχρι πρότινος στα δεκάδες προβλήματα συναδέλφων που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε.

   Παράλληλα είναι γνωστή η διαδρομή σας, τόσο σε εμάς, όσο και στο σύνολο των συμπολιτών μας, γεγονός το οποίο προεξοφλεί την ορθολογικότερη πορεία όλων μας στο Σώμα αλλά και την ουσιαστική εξωστρέφεια μας στην κοινωνία, δράση η οποία μας ενδιαφέρει ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.

   Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας, όπως πράττουμε μέχρι σήμερα, για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων μας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της στενής συνεργασίας ανάμεσά μας, μέσα από τις επισημάνσεις μας προς εσάς, με μόνο κερδισμένο τον Χανιώτη αστυνομικό τον οποίο έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε.

  

Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis