Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:42 | 18/02/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Με μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., τιμήθηκαν σήμερα Παρασκευή 18/02/2022, οι αστυνομικοί υπάλληλοι, οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετικό θάρρος, ανθρωπισμό και γενναιότητα και με έξοχες πράξεις ανέδειξαν τον ουμανιστικό χαρακτήρα του θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στις πρώην Σχολές της Αστυνομίας στη Μεσογείων, ήταν παρόντες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός κ. Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Τσουβάλας, ο Αρχηγός – Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Καραμαλάκης, πολλοί ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Γερακαράκος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας και Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Χαντζόπουλος Θεόδωρος και σχεδόν το σύνολο της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Α.Σ.Υ..        

           Αισθανόμαστε υπερήφανοι, γιατί τον κατάλογο των τιμώμενων συναδέλφων κοσμούν και συνάδελφοι από την Δίκυκλη Αστυνόμευση, την Διεύθυνση Αστυνομίας και Τμημάτων Τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι αναδείχτηκαν με τις πράξεις τους ταπεινοί υπηρέτες του καθήκοντος και ¨φωτοδότες¨ για όλους εμάς.

          Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια, γιατί η στάση και αυταπάρνηση τους μας ¨τίμησε¨ όλους και μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι το λειτούργημα-επάγγελμα μας έχει στιγμές που η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis