Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 08/03/2022

Ο 46χρονος Αλέξης είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί το Κίεβο ως το τέλος.


Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου της Ουκρανίας και είναι αποφασισμένος να παλέψει έως το τέλος. Ο λόγος για έναν 46χρονο ομογενή που ζει στο Κίεβο και έχει ενταχθεί στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Πατέρας δύο παιδιών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσει το σπίτι του που βρίσκεται 500 μέτρα από τις θέσεις μάχης των Ουκρανών. Ο 46χρονος Αλέξης, ομογενής από το Κίεβο, άφησε τη σύζυγό και τα παιδιά του και κατατάχθηκε στις τάξεις του ουκρανικού στρατού.

«Μου λένε να προσέχεις μπαμπά, είμαστε περήφανοι, αλλά να προσέχεις. Είμαι Έλληνας που μένω στην Ουκρανία. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκα σε αυτά τα σπίτια εδώ. Από τότε ναι, μένω στο Κίεβο. Έχω και ελληνική υπηκοότητα βεβαίως, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να προστατέψω το σπίτι μου», δήλωσε στο MEGA.

  
 
 

Ο Αλέξης θεωρεί καθήκον του να διώξει τον εισβολέα από την πατρίδα του. «Όταν έρχεται ο εχθρός πρέπει να τον διώξουμε. Τι να νιώθω. Τους σκοτώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για αυτό που γίνεται στο κράτος μου. Βλέπω σκοτωμένους ανθρώπους. Βλέπω σκοτωμένα παιδιά. Τι να πω… Πως ήρθαν οι Ρώσοι και κάνανε αυτό; Το μόνο που έχουν περισσότερο από εμάς είναι το πόσοι ήρθανε. Είναι πολλοί», πρόσθεσε.

Πηγή:  gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis