Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 15/03/2018

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τους τρεις συλληφθέντες των επεισοδίων έξω από το συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια καλεί η ΛΑ.Ε την Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα υπογραμμίζει ότι «η χούντα Τσίπρα – Κοντονή – Τόσκα μετέτρεψε τις προσαγωγές των δύο μελών της ΛΑ.Ε, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου και Αλέξανδρου Ρωμανού Αγγελή και του μέλους κινήματος κατά των πλειστηριασμών Θωμά Καρρά σε κανονικές συλλήψεις και παραπέμπονται να δικαστούν στο αυτόφωρο αύριο Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων με πιθανές κατηγορίες για τρία πλημμελήματα: αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού».

[custom:google-ads]

Εν συνεχεία αναφέρει ότι «η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο».

Καταλήγοντας επισημαίνει ότι «καλεί όλες και όλους αύριο σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Η Χούντα Τσίπρα – Κοντονή δεν θα περάσει».

Πηγή:   enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πεζή αστυνόμευση άρχισε να εφαρμόζεται στην Αθήνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis