Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:39 | 20/02/2022

Στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 73χρονο άνδρα, συγκλονίζει τη Μεσσηνία. Ένας πατέρας και οι δύο γιοι του, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές ως οι δράστες της δολοφονίας του άτυχου ηλικιωμένου, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ο 73χχρονος βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, μέσα στο κτήμα του στο Τζάνε της Δ.Ε. Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης, το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη. Την ίδια ημέρα φέρεται και να δολοφονήθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Όπως προέκυψε από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, πιθανολογείται ότι οι δράστες του κατάφεραν χτυπήματα με κάβουρα, ενώ το θύμα έφερε και ίχνη στραγγαλισμού. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο θάνατος του 73χρονου φαίνεται πως επήλθε από στραγγαλισμό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος από την πρώτη στιγμή, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, με βάση και τις μαρτυρίες, προχωρώντας σε προσαγωγές υπόπτων.

Τελικά, συνέλαβαν τον 68χρονο πατέρα και τους δύο γιους του, ηλικίας 38 και 39 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες, ελληνικής καταγωγής, εμφανίζονται να είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με το messinialive.gr, και οι τρεις φέρονται να έχουν ομολογήσει το έγκλημα.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται, πάντως, από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

newsbomb.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis