Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 17/10/2022

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Περι ανδραγαθίας Ν.7.

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή 9/6/2006. Ώρα 14:00. Τα περιπολικά της άμεσης δράσης του κέντρου Αθηνών Α3-2 Γ' με πλήρωμα τους Π.Μ. και Α.Ν. και το Α3-4 Γ', με πλήρωμα τους: Ν.Κ. και Ι.Μ. λαμβάνουν σήμα για ληστεία σε εξέλιξη στην τράπεζα Eurobank στην πλατεία Αμερικής. 

Αμέσως δύο περιπολικά της Γ αλλαγής, ανταποκρίνονται και φτάνουν στο σημείο. Όταν οι συνάδελφοι ενημερώνουν το κέντρο ότι δέχονται πυροβολισμούς από τους ληστές, ο εκφωνητής τους διαβιβάζει να ανταποδώσουν.

Στο σημείο έγινε πραγματική μάχη. Πάνω από 30 πυροβολισμοί έπεσαν από τους ληστές και τους αστυνομικούς της άμεσης δράσης.

Οι μεν πυροβολούσαν ανεξέλεγκτα, ενώ οι αμεσοδρασίτες ελεγχόμενα για να μη θέσουν πολίτες σε κίνδυνο. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν σοβαρά δύο από τους τέσσερεις αμεσοδρασίτες. Ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο πρόσωπο.

Επίσης τραυματίστηκε ο ένας δράστης από τους τρείς και συνελήφθη μαζί με έναν ακόμα. Ο τρίτος διέφυγε και συνελήφθη αργότερα.

Η πολιτεία βράβευσε με το μετάλλιο της ανδραγαθίας τους δύο αστυνομικούς οι οποίοι τραυματίστηκαν. ( Θα έπρεπε και τους τέσσερις......)

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό των περιπολικών της Α.Δ. το οποίο δείχνει τη επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού.

Και τα περιστατικά συνεχίζονται. Λέτε να είναι τελικά επικίνδυνη η δουλειά μας;

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis