Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 12/08/2022

Με σειρά επαφών και συζητήσεις με τους κατοίκους του Μαντουδίου και της Αγίας Αννας, συνέχισε τις περιοδείες της στη Βόρεια Εύβοια η Σοφία Νικολάου.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, μετέβη στο πανέμορφο Μαντούδι και στη συνέχεια στην Αγία Άννα και συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, ενώ επισκέφτηκε καταστηματάρχες της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, η κ. Νικολάου πήγε στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο, κ. Ιωάννη Κατζούρα, με τον οποίο και συζήτησε τα προβλήματα των πολιτών, ειδικά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που άφησαν πληγές στην περιοχή.

Στη συνέχεια η κ. Νικολάου επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου όπου την υποδέχθηκε ο διοικητής, κ. Δημήτριος Ντούλμας.

Η κ. Νικολάου επισκέφτηκε και ευχαρίστησε τους ηρωικούς πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής, οι οποίοι είναι άγρυπνοι φύλακες και δίνουν κάθε χρόνο μάχη με τις φωτιές.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Κωνσταντίνο Ζυγογιάννη ενώ συνομίλησε με τοπικούς επιχειρηματίες και κατοίκους του Μαντουδίου και της Αγίας Άννας.

Μετά την περιοδεία της η κ. Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια πήγα στο Μαντούδι και την Αγία Άννα για να μιλήσω με φορείς και κατοίκους. Η περιοχή προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της, να κοιτάξει μπροστά. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα φέρουν ανάπτυξη και δουλειές στο Μαντούδι, την Αγία Άννα και σε όλη τη Βόρεια Εύβοια».          

evima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis