Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:29 | 03/04/2017

Κλιμάκιο μηχανικών της ΕΛΑΣ από την Αθήνα και εκπρόσωποι των ΤΑΕ από το Ηράκλειο συναντήθηκαν  σήμερα στις Αρχάνες με το δήμαρχο της περιοχής Μανόλη Κοκοσάλη κι έκαναν αυτοψία στο χώρο όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες των ΤΑΕ.

 Η σχετική απόφαση έχει ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ , αποτελεί νόμο του κράτους και η εγκατάσταση των αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο που έχει παραχωρήσει ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων είναι θέμα χρόνου.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών έκαναν αυτοψία στο χώρο, εξέτασαν το φυλάκιο που πρέπει να τοποθετηθεί, τις κάμερες ασφαλείας που πρέπει να εγκατασταθούν και όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε το κτήριο 400 τμ, να είναι όσο πιο σύντομα έτοιμο.

 Ο κ. Κοκοσάλης δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού που θα αναλάβει να κάνει τις απαραίτητες εργασίες αφού έχει αναλάβει τη σχετική δέσμευση να καλύψει το κόστος μετατροπής και λειτουργίας του κτηρίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο cretalive ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 2-3 μήνες άρα το κτήριο θα είναι έτοιμο αρχές καλοκαιριού.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis