Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
11:30 | 04/07/2022

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, θα καθίσει σήμερα ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση της συντρόφου του μετά από καταγγελία της τελευταίας και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο ενώ οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο Δικαστήριο από όπου ζήτησε τριήμερη προθεσμία.

Διαβάστε επίσης

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του, ενώ του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ποιες είναι οι κατηγορίες

Ο γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, έπειτα από καταγγελία της ίδιας.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.

Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του, τον περίμενε επί 2 ώρες έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών σε αυτοκίνητο και μόλις βγήκε έξω την είδε εκτός του ΙΧ να μιλά στο τηλέφωνο.

«Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου.(…)

Περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και επίσης είπε ότι τη ζήλευε παθολογικά: «Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου (…) Επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που εγώ δεν γνώριζα».

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται σχετικό βίντεο από τη βιαιοπραγία, ενώ η καταγγέλουσα αναφέρει πως υπάρχουν και μάρτυρες.

Πηγή: ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis