Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:40 | 11/07/2018

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν χθες Τρίτη ο Άνθιμος Ανανιάδης με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. 

Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου του, περνά κρίση με τα πράγματα μεταξύ τους να είναι τεταμένα.

Αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας μετά από διαπληκτισμό που είχαν, και να αλληλομυνηθούν για εξύβριση.

Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή ήταν και οι μητέρες τους, που έσπευσαν στο τμήμα ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Ανανιάδης-Γαζή στο τμήμα

 

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε λόγο για ένα «ατυχές περιστατικό», ενώ παραδέχτηκε πως υπήρχαν εξαρχής προβλήματα με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του παιδιού που απέκτησαν μαζί:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

[custom:google-ads]

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιοτήτα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση. Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

 

Ανανιάδης-Γαζή στο τμήμα

 

ΤΟ LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Ο ηθοποιός γνώρισε την ευτυχία πριν από περίπου 1.5 χρόνο, στο πρόσωπο της 19χρονης χορεύτριας Μαρίας Νεφέλης. Ήταν συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» και ο έρωτάς τους γεννήθηκε στις πρόβες.

 

Ανανιάδης-Γαζή στο τμήμα

Λίγο καιρό αργότερα ο Άνθιμος δήλωνε πανευτυχής, διότι θα γινόταν πατέρας.  Τον περασμένο μόλις Απρίλιο η Μαρία Νεφέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Κανείς δεν περίμενε πως δύο μήνες μετά θα φαίνονταν οι πρώτες σκιές στη σχέσεις του ζευγαριού. Οι πρώτες φήμες για το χωρισμό τους είχαν αρχίσει.

Ο ηθοποιός ήταν απασχολημένος με τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars.
Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα τους ήθελαν να μένουν χωριστά. Κι εκείνος έσπευδε να εξηγήσει τα… ανεξήγητα.

 

Ανανιάδης-Γαζή στο τμήμα

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και προσπάθειες επανασύνδεσης, όλα δείχνουν πως η κατάσταση μεταξύ τους έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Στο αστυνομικό τμήμα όπου βρίσκεται το ζευγάρι, έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας, μαζί με το νεογέννητο μωράκι.

Πηγή: star.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis