Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 24/11/2018

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδος Ταξίαρχο κ. Συριτούδη Πασχάλη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Συνοριακών Έβρου την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον κ. Ταξίαρχο για τα προβλήματα που της μεταφέρθηκαν τόσο απο το προσωπικό που υπηρετεί μόνιμα στην Διευθυνση Αστυνομίας όσο όμως και απο το προσωπικό που έχει μετακινηθεί με την δράση της επιχείρησης "Ασπίδα" στην περιοχή.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό και η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για το προσωπικό που υπηρετεί με δικές του δαπάνες εδώ και χρόνια στην περιοχή αλλά και γενικότερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τέθηκαν απο την Ομοσπονδία, παράλληλα με τα άλλα ζητήματα που απασχόλησαν την αντιπροσωπεία.

Από πλευράς του Αστυνομικού Διευθυντή, έθεσε εαυτό και επιτελική Διεύθυνση στην καλή διάθεση και συνεργασία με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους προκειμένου να λύνονται άμεσα προβλήματα της καθημερινότητας στο εργασιακό περιβάλλον.

Με δεδομένη την μεγάλη προσπάθεια που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα στην καταπολέμηση των κυκλωμάτων λαθροδιακινητών σε όλη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αποτέλεσε κοινό τόπο η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και ζητήματα εργασιακής ισορροπίας να τεθούν άμεσα και να θεραπευτούν για το προσωπικό που επιχειρεί στα μέτρα αυτά.

posyfy.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis