Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:42 | 12/06/2015

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Περιφέρειας Θεσσαλίας).

Οι αρχαιρεσίες  διεξήχθησαν, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής:

Αστυνόμος Α΄ Αγραφιώτης Αλέξανδρος, Αστυνόμος Α΄ Αντάρας Παύλος, Αστυνόμος Α΄ Βασιλείου Γεώργιος, Αστυνόμος Β΄ Γιαπαλής Γεώργιος, Αστυνόμος Α΄ Δημοθόδωρος Σωτήριος, Αστυνόμος Α΄ Καλούσιος Χρήστος, Αστυνόμος Α΄ Καφετζής Σεραφείμ, Αστυνόμος Α΄ Τσιακανίκας Σωτήριος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαρακόπουλος Αγάπιος. Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι εξής: Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κάππας Αθανάσιος, Αστυνόμος Α΄ Κουτσιούκης Ευθύμιος και Αστυνόμος Α΄ Σιάφη Ελένη.

Υποψήφιοι για Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. είναι οι εξής:

Αστυνόμος Β΄ Γιαπαλής Γεώργιος, Αστυνόμος Α΄ Καλούσιος Χρήστος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ντιζές Γεώργιος. Για το Συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Λάρισας υποψήφιοι είναι οι εξής: Αστυνόμος Α΄ Βασιλείου Γεώργιος, Αστυνόμος Α΄ Καλούσιος Χρήστος. Για το Συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Μαγνησίας υποψήφιος είναι ο Αστυνόμος Α΄ Κουλούρης Αθανάσιος. Για το Συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Τρικάλων υποψήφιος είναι ο Αστυνόμος Α΄ Αγραφιώτης Αλέξανδρος. Για το Συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α. Καρδίτσας υποψήφιοι είναι οι εξής: Αστυνόμος Β΄ Γιαπαλης Γεώργιος, Αστυνόμος Α΄ Τσιακανίκας Σωτήριος. Σημειώνεται πως η θητεία των οργάνων που θα εκλεγούν είναι τριετής.

www.eleftheria.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis