Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 08/05/2022

Στη Ρόδο βρίσκεται από την Πέμπτη ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο οποίος επιθεώρησε τις υπηρεσίες της αστυνομίας αλλά είχε και εθιμοτυπικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Ο κ. Μιχαλόπουλος σήμερα θα μεταβεί στη Σύμη προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την επέτειο της παράδοσης των Δωδεκανήσων από τους Γερμανούς, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Στόχος του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου είναι η ενίσχυση των δράσεων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή μας, όπως η εμφανής αστυνόμευση σε όλο το νησί και η αυστηροποίηση των κάθε μορφής ελέγχων.

Ο Υποστράτηγος κ. Μιχαλόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων, όπως με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Ρόδου, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ κ.α.

Επίσης ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα των υπηρεσιών της αστυνομίας στο νησί μας, ενώ συναντήθηκε και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου, με το οποίο και συζήτησε διεξοδικά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος υπηρετεί στην αστυνομία 35 χρόνια και έχει επιτελέσει σε σημαντικές και νευραλγικές θέσεις όλο αυτό το διάστημα. Ειδικότερα, έχει υπηρετήσει σε τμήματα Τροχαίας, Τάξης, Ασφάλειας αλλά και σε επιτελικές θέσεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ επί πέντε χρόνια συμμετείχε σε αποστολές στο εξωτερικό σε ομάδες εργασίας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης κυρίως για θέματα μετανάστευσης και αλλοδαπών. Έχει υπηρετήσει ως διευθυντής στις Διευθύνσεις της Αστυνομίας Αχαΐας Λευκάδας όπως επίσης και στη Διεύθυνση Μεταγωγών - Δικαστηρίων Αττικής.

Στις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. προήχθη στον βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis