Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:50 | 29/09/2017

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου ημεδαπού, μέλους εγκληματικής ομάδας, διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων και ο οποίος συνελήφθη στις 20-9-2017 στις Αχαρνές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου.

Ως προς τον τρόπο δράσης του, προσέγγιζε στον δρόμο ηλικιωμένα άτομα και μαζί με τους συνεργούς  του, προσποιούμενοι διάφορες ιδιότητες (λογιστής, εφοριακός, ασφαλιστής κλπ) ή φιλική σχέση με συγγενικά τους πρόσωπα, τα έπειθαν να επιβιβαστούν στο όχημα τους και στη συνέχεια, αφού τα μετέφεραν στις οικίες τους, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Α) ΦΛΩΡΟ Δημήτριο του Σωτήρη και της Χρυσούλας, γεννηθέντα στις 29-8-1985 στην Αθήνα

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως 26-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-775637 του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis