Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
22:00 | 01/08/2022

 Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συντασσόμαστε απόλυτα με την υπ΄αριθ. 309/10/10 από 29/7/2022 Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που αφορά μηνύσεις και αγωγές σε βάρος συναδέλφων μας οι οποίοι είναι διατιθέμενοι στη Μύκονο από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, με καθήκοντα Ομάδων Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

  Την ώρα που όλοι μας οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων τα οποία αποτελούν μάστιγα για την πατρίδα μας, ορισμένοι στρέφονται εναντίον συναδέλφων μας με μηνύσεις και αγωγές διεκδικώντας από αυτούς υπέρογκα χρηματικά ποσά.

Διαβάστε επίσης

  Αναρωτιόμαστε που αποσκοπούν τέτοιες ενέργειες εναντίον αστυνομικών των 1000 € το μήνα, οι οποίοι εκτελούν απλά τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί. Υπάρχουν άραγε κάποιοι οι οποίοι δεν επιθυμούν την εφαρμογή της νομοθεσίας και θεωρούν πως  με αυτό τον τρόπο θα πλήξουν το ηθικό των συναδέλφων μας;

  Εμείς ως Ένωση και εκπρόσωποι 10.000 μελών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους αστυνομικούς-μέλη μας και από την πλευρά μας θα τους στηρίξουμε ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω στοχοποίησή τους και να δύνανται να εκτελούν απρόσκοπτα και με επαγγελματισμό την αποστολή τους που είναι η προστασία της ζωής, της περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis