Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 14/12/2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 
ΘΕΜΑ: Στελέχωση Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.
 
ΣΧΕΤ: Υπ’ αριθ. 1647/20/2730636 από 13-12-2020 Διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
 
ΚΟΙΝ: Μέλη μας.
 
Με μεγάλη μας ικανοποίηση γίναμε δέκτες της υπ’ αριθ. 1647/20/2730636 από 13-12-2020 Διαταγής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία καλούνται οι συνάδελφοι από τον πίνακα μεταθέσεων για την Δ.Α. Ακαρνανίας να δηλώσουν επιθυμία να μετατεθούν στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου για την στελέχωσή του.
 
Οι προσπάθειες της Ένωσής μας, μέσω εγγράφων – συναντήσεων και πιέσεων έπιασαν τόπο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ένα απ’ τα αιτήματά μας και μία από τις δεσμεύσεις μας στην αρχή της θητείας μας, να υλοποιείται με την ανωτέρω διαταγή.
 
Οφείλουμε να χαιρετίσουμε και να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς:
 
Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος Ίδρυσης του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.
Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την συνέπεια των λόγων και την τήρηση από την πλευρά του της δέσμευσής του για την στελέχωση του ανωτέρω Αστυνομικού Σταθμού, από τον πίνακα μεταθέσεων.
 
Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τον Πρόεδρο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας για την ίδρυση και την Στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
      Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος       ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis