Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
slide-enstolo
14:28 | 01/06/2022

«Η ισχύς της πόλης δεν βρίσκεται στα τείχη, ούτε στα πλοία, μα στους άντρες που θα την υπερασπιστούν»! Θουκυδίδης (αρχαίος Αθηναίος ιστορικός).

Η IMS, σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, επιλέγει να σταθεί στο πλευρό των ένστολων, με σκοπό να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν ένα από τα πλέον βασικά όνειρά τους: την αγορά μόνιμης κατοικίας.

Απευθυνόμενοι στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εκείνους, προσφέροντας…

Εικόνα
ims

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά μας στην IMS, είναι ότι έχουμε κερδίσει ηγετική θέση στην τραπεζική αγορά και αυτό πρακτικά αποτυπώνεται στα προνομιακά οφέλη και τα αποκλειστικά προγράμματα που μπορούμε να προσφέρουμε στους δανειολήπτες μας.

Εικόνα
ims

Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σχεδιάσαμε ένα μοναδικό στεγαστικό δάνειο αποκλειστικά για τους ένστολους, προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (από 2%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.

Αναγνωρίζοντας επομένως, την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική των ένστολων, εξασφαλίσαμε ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο πελατολόγιο μας και δεν προσφέρεται από καμία τράπεζα ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.

Με αυτόν τον οδηγό και προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας, καταφέραμε κάτι ανεπανάληπτο: την κατ’ αποκλειστικότητα δημιουργία ενός ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος, βάσει του οποίου κάθε μήνα μας δίνεται η δυνατότητα να μεσολαβήσουμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι περισσότερες από 20 οικογένειες ένστολων.

Το αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για:

Εικόνα
ims
Εικόνα
ims

Γιατί να μας επιλέξετε…

Η IMS στελεχωμένη από καταρτισμένους οικονομολόγους με μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό χώρο αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικού δανείου χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, βρίσκουμε μαζί τη λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
Εικόνα
ims
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis