Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 15/07/2021

Η IMS, σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, επιλέγει να σταθεί στο πλευρό των ένστολων, με σκοπό να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν ένα από τα πλέον βασικά όνειρά τους: την αγορά μόνιμης κατοικίας.

Απευθυνόμενοι στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εκείνους, προσφέροντας…

* Το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς.

* Μειωμένο περιθώριο κέρδους της τράπεζας κατά 0.5% στο κυμαινόμενο επιτόκιο

* Μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά μας στην IMS, είναι ότι έχουμε κερδίσει ηγετική θέση στην τραπεζική αγορά και αυτό πρακτικά αποτυπώνεται στα προνομιακά οφέλη και τα αποκλειστικά προγράμματα που μπορούμε να προσφέρουμε στους δανειολήπτες μας.

Αναγνωρίζοντας επομένως, την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική των ένστολων, εξασφαλίσαμε ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο πελατολόγιο μας και δεν προσφέρεται από καμία τράπεζα ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.
 
Με αυτόν τον οδηγό και προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας, καταφέραμε κάτι ανεπανάληπτο: την κατ’ αποκλειστικότητα δημιουργία ενός ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος, βάσει του οποίου κάθε μήνα μας δίνεται η δυνατότητα να μεσολαβήσουμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι περισσότερες από 20 οικογένειες ένστολων.
 
Με αυτόν τον οδηγό και προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας, καταφέραμε κάτι ανεπανάληπτο: την ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ δημιουργία ενός ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος, βάσει του οποίου κάθε μήνα μας δίνεται η δυνατότητα να μεσολαβήσουμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι περισσότερες από 20 οικογένειες ένστολων.

Το συγκεκριμένο αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για:

 Αγορά Κατοικίας

 Αγορά Οικοπέδου

 Επισκευή Ακινήτου

 Αγορά και Επισκευή Κατοικίας

 Ανέγερση Κατοικίας

 Αποπεράτωση Ακινήτου
 
Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, σχεδιάσαμε ένα μοναδικό στεγαστικό δάνειο αποκλειστικά για τους ένστολους, προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (από 2,62%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.
 
Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis