Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 15/03/2022

«Η ισχύς της πόλης δεν βρίσκεται στα τείχη, ούτε στα πλοία, μα στους άντρες που θα την υπερασπιστούν»!
Θουκυδίδης (αρχαίος Αθηναίος ιστορικός).

Η IMS, σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, επιλέγει να σταθεί στο πλευρό των ένστολων, με σκοπό να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν ένα από τα πλέον βασικά όνειρά τους: την αγορά μόνιμης κατοικίας.

Απευθυνόμενοι στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, η IMS σχεδίασε ένα ασυναγώνιστο προϊόν, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εκείνους, προσφέροντας…

  • Το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς.
  • Μειωμένο περιθώριο κέρδους της τράπεζας κατά 0.5% στο κυμαινόμενο επιτόκιο.
  • Μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.

 

 

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά της IMS, είναι ότι έχει κερδίσει ηγετική θέση στην τραπεζική αγορά και αυτό πρακτικά αποτυπώνεται στα προνομιακά οφέλη και τα αποκλειστικά προγράμματα που μπορεί να προσφέρει στους δανειολήπτες.

Σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών, η IMS σχεδίασε ένα μοναδικό στεγαστικό δάνειο αποκλειστικά για τους ένστολους, προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (από 2%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.

 

 

Αναγνωρίζοντας επομένως, την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική των ένστολων, εξασφαλίστηκς ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο πελατολόγιο της IMS και δεν προσφέρεται από καμία τράπεζα ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.

Με αυτόν τον οδηγό και προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσei όσους επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας, η ΙΜS καταφερε κάτι ανεπανάληπτο: την κατ’ αποκλειστικότητα δημιουργία ενός ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος, βάσει του οποίου κάθε μήνα μας δίνεται η δυνατότητα να μεσολαβήσει στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι περισσότερες από 20 οικογένειες ένστολων.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis