Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:49 | 15/12/2019

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήγαγε, σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας, σε περίπτερο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 10-12-2019, στην περιοχή της Λαμίας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων και συγκεκριμένα δύο 18χρονων ημεδαπών και ενός 15χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι εντοπίσθηκαν χθες (13-12-2019) και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

[custom:google-ads]

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη ληστείας από κοινού.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στο περίπτερο και μένοντας αθέατοι, προκάλεσαν θόρυβο, εξαναγκάζοντας τον 51χρονο να εξέλθει από αυτό, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν, ασκώντας του σωματική βία και να καταφέρουν να αποσπάσουν από το ταμείο του περιπτέρου, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν αποσπάσει, κινητό τηλέφωνό, καθώς και τα ενδύματα και υποδήματα, με τα οποία ήταν ενδεδυμένοι οι κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, όπου και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis