Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στέλλα Μπίζιου
21:44 | 20/10/2022

Στη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου παρέστη η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλλα Μπίζιου, η οποία δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα τιμούμε την Ελληνική Αστυνομία και γιορτάζουμε την μνήμη του προστάτη του Σώματος Ιερομάρτυρος Αγίου Αρτέμιου.

Διαβάστε επίσης

Η ζωή, η ασφάλεια και η ελευθερία βρίσκεται στα χέρια των αντρών και των γυναικών της ελληνικής αστυνομίας. Ο ρόλος του Αστυνομικού δε, κρίσιμος και πολυδιάστατος. Τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο τρόπος με τον οποίο συνέβαλλαν οι αστυνομικοί της πατρίδας μας στην αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου, το αποδεικνύουν.

Εύχομαι σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας της χώρας να είναι γεροί και δυνατοί και ο Θεός να προστατεύει αυτούς και τις οικογένειες τους.

Εικόνα
mpizioy

Η πολιτεία στέκεται έμπρακτα στο πλευρό τους, στηρίζοντας την αποστολή τους. Οι άνθρωποι που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του κοινού καλού, προστατεύοντας την περιουσία και την ζωή όλων μας δικαιούνται τον σεβασμό της κοινωνίας και την στήριξη της πολιτείας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται δίπλα σε κάθε αστυνομικό αποδεικνύοντας πως τιμά και σέβεται τον ρόλο του στην τήρηση του νόμου και της δημόσιας τάξης.

Χρόνια πολλά στους άντρες και στις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας».

Πηγή: kosmoslarissa.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis