Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 30/07/2022

Γράφει ο Σπύρος Λεπίδας*

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην ΔΙ.ΑΣ Αθηνών. Πάλι δείχνουν γιατί αποτελούν την επιτομή της αστυνόμευσης και την κορωνίδα της Άμεσης Δράσης. Χθές στις 13.00 στην περιοχή του Π.Φαληρου 4 Άτομα ενήργησαν υπο την απειλή όπλων ληστεία σε σούπερ μάρκετ αφαιρώντας χρηματικό ποσό.

Διαβάστε επίσης

Άμεσα το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενημερώνει τους σταθμούς, και παρότι η 116 της Γ αλλαγής είχαν σχολάσει , συνέκλινε για τις αναζητήσεις. εντόπισε τις 2 μοτοσυκλέτες άνευ πινακίδων,να πηγαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της Συγγρού,στην θέα των αστυνομικών της ΔΙΑΣ , η μία μοτοσυκλετα έχασε τον έλεγχο, και έπεσε ενώ οι δράστες ξεκίνησαν να τρέχουν πεζοί.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών με κίνδυνο των ζωών τους και λόγω της ταχύτητας της καταδίωξης και εξαιτίας του ότι γνώριζαν από πληροφορίες ότι κατείχαν βαρύ οπλισμό. Με την συνδρομή και άλλων σταθμών ΔΙΑΣ και περιπολικων, ξεκίνησαν αναζητήσεις για τα έτερα άτομα.

Άλλος σταθμός ΔΙΑΣ από κοινού με τους υπαστυνομους αλλαγαρχες της Α αλλαγης,εντόπισαν το σακίδιο με τα χρήματα και την κοντοκαννη καραμπίνα.

Σε άλλο σημείο άλλη ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε έτερο σακίδιο με full face και άλλα αντικείμενα που ανήκαν στους δράστες.

Εν συνεχεία το έτερο δίκυκλο των δραστών βρήκε καταφύγιο εντός της Πανεπιστημιουπολης στην Καισαριανή χρησιμοποιώντας το ως άνδρο κάλυψης και χρησιμοποιώντας το ατυπο άσυλο παρανομίας που βασιλεύει στο συγκεκριμένο πανεπιστημιακο ίδρυμα.

Για ακόμη μια φορά φάνηκε πόσο υπολογίζουν οι σκληροί κακοποιοι την ΔΙΑΣ, αφού το προμελετημενο χτύπημα έγινε πάνω στην αλλαγή της βάρδιας της. Για ακόμη μια φορά η ΔΙΑΣ έδειξε τα δόντια της, συλλαμβανοντας έναν εκ των οπλισμένων δραστών και βρίσκοντας τα όπλα, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για ακόμη μια φορά η ΔΙ.ΑΣ έσωσε την παρτίδα για την ΕΛ.ΑΣ, σε μια τόσο σημαντική υπόθεση. Πολλά πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην ΔΙ.ΑΣ και στα περιπολικα της ΑΔ που συνεδραμαν στις αναζητήσεις.

ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis