Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 02/08/2015

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Από τον Ιούλιο του 2011 ως τον Ιανουάριο του 2012 δρούσε στη Δράμα, την Καβάλα και τις Σέρρες μια σπείρα έξι Ελλήνων –όλοι με πλούσιο παρελθόν στις κλοπές- αλλά μόλις τώρα εξιχνιάστηκαν οι 64 (!) διαρρήξεις σπιτιών που είχαν διαπράξει!

Δυο από τα μέλη της, ένας 38χρονος και ένας 37χρονος, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε φυλακές της χώρας για κλοπές. Σε αυτούς και τους συνεργούς τους ηλικίας 38, 26, 24 και 22 χρόνων, σχηματίστηκε νέα δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα σε βαθμό κακουργήματος, διακεκριμένες κλοπές και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν οχήματα μεγάλου κυβισμού στα οποία τοποθετούσαν πινακίδες κυκλοφορίας κλεμμένες από έξι σταθμευμένα οχήματα για να πηγαίνουν στους στόχους τους. Αφού κατόπτευαν τα σπίτια και βεβαιώνονταν οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν, παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους, τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα και άρπαζαν μετρητά που ξεπερνούσαν τα 15.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα, χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας άνω των 183.000 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis