Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 21/01/2022

Επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας σε Σπάτα και Παιανία πραγματοποίησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ανατολικής, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αν. Αττικής, της ΟΜ Σπάτων και της ΟΜ Παιανίας-Γλυκών Νερών είχε συναντήσεις με τους διοικητές των τμημάτων κατά τις οποίες αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Κοινός τόπος των συζητήσεων ήταν ότι τα τμήματα είναι υποστελεχωμένα με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η επαρκής αστυνόμευση των περιοχών.

Μετά το τέλος των επισκέψεων, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας της Ανατολικής Αττικής.

Διαπιστώνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τη μεγάλη έλλειψη σε στελέχωση και στα ΤΑ και στα ΑΤ, τις έλλειψεις στην αστυνόμευση των περιοχών και τα προβλήματα των ανθρώπων που υπηρετούν στην αστυνομία. Και βέβαια διαπιστώνουμε τα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες με δεδομένη την έξαρση της εγκληματικότητας και των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια.

Καταρρίπτονται η μία μετά την άλλη οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Είναι ενδεικτικό το πόσο λίγοι αστυνομικοί υπηρετούν εκεί που πραγματικά χρειάζεται η κοινωνία την αστυνομία και πόση υπερστελέχωση υπάρχει στα τμήματα και τις διευθύνσεις καταστολής. Και αυτό τα δείχνει όλα, ξεκινώντας από τη δική μας περιοχή, την Ανατολική Αττική».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis