Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 30/11/2017

Ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια προσέγγισε μαθητή δημοτικού το οποίο επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι.

[custom:google-ads]

Ένα περίεργο συμβάν, το οποίο έχει αναστατώσει ολόκληρη την Κερατέα, ερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν γονείς ενός μαθητή σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο γιος τους λίγο έλειψε να πέσει θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα ενώ επέστρεφε στο σπίτι από το δημοτικό σχολείο.

Όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα «Espresso», το περιστατικό σημειώθηκε στην επάνω πλευρά της πλατείας Ηρώων, η οποία βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11). Εκείνη την ώρα ο μικρός μαθητής κατευθυνόταν το σπίτι του, μετά το σχόλασμα, όταν τον πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, προκειμένου να προειδοποιήσει τους γονείς, ο οδηγός του οχήματος κατέβασε λίγο το τζάμι και είπε στο παιδί «μου είπε η μαμά σου να σε πάω σπίτι»!

Ο μικρός, όμως, αρνήθηκε να ακολουθήσει τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να αντιδράσει. Ο μαθητής μπαίνοντας στο σπίτι του ανέφερε στους γονείς του το περιστατικό κι εκείνοι έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας όπου και το κατήγγειλαν.
Ιδιαίτερα ανησυχητικό κρίνεται το γεγονός, πως ο οδηγός του ύποπτου οχήματος επέλεξε να δράσει την ώρα που οι περισσότεροι γονείς είχαν φύγει με τα παιδιά τους και δεν υπήρχε πολύς κόσμος γύρω από το σχολείο. Αυτό, αναφέρει η εφημερίδα, ότι ο άνδρας με το μαύρο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει μικρούς μαθητές.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis