Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:00 | 02/08/2022

Λέξη δεν ακούστηκε  τόσο στον ανακριτή, όσο και στον εισαγγελέα του Βόλου – όπου οδηγήθηκε χθες και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος -από το στόμα του 39χρονου υποπυραγού, που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας χειμωνιάτικη ζακέτα με κουκούλα, από κάτω φορούσε καπέλο και γυαλιά, ενώ φορούσε και μάσκα για να μην μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει. Ηταν εντελώς μόνος, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς του, παρά μόνο με την δικηγόρο του.

Δεν άρθρωσε λέξη , δεν θέλησε δηλώσει αθώος ή ένοχος , δεν θέλησε να διαψεύσει τις κατηγορίες, ενώ η συνήγορός του από την Θεσσαλονίκη ζήτησε μόνο από τις εισαγγελικές αρχές το υλικό της δικογραφίας και προθεσμία για την απολογία του.

Διαβάστε επίσης

Η 32χρονη σύντροφός του που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, μετά από παρότρυνση μιας φίλης της,  σοκάρει με την κατάθεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε πως χειραγωγούσε τα παιδιά της και η 12χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του με την οποία διατηρεί δεσμό λίγων μηνών, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 10 και 12χρόνων. Τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και ειδικότερα δύο φωτογραφίες όπου το παιδί κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες. Η μια φωτογραφία είχε εστιάσει στο ποπουδάκι του παιδιού. Βρέθηκαν και αποθηκευμένες φωτογραφίες από το instagram όπου δύο κοριτσάκια αγκαλιάζονται αλλά είναι ντυμένα, αλλά και φωτογραφίες από νέες γυναίκες.

Η 32χρονη φωτογράφισε από  το δικό της κινητό τις  φωτογραφίες της 10χρονης που βρίσκονταν στο κινητό του συντρόφου της και ζήτησε εξηγήσεις. Πριν όμως συμβεί αυτό διέγραψε τις φωτογραφίες του παιδιού από το κινητό του. Η ίδια  ανέφερε και στην αστυνομία πως η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε πει πως ότι ο υποπυραγός , την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

Ο  υποπυραγός λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον όταν εκείνη ζητούσε επάνω στον καυγά εξηγήσεις , και τον έδιωξε από το σπίτι. Το πρωί η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου βρέθηκε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και είχε λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Επίσης, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8ετών.

Το σημαντικό -μέχρι τώρα -στοιχείο της δικογραφίας φέρεται να είναι δυο φωτογραφίες του 10χρονου  παιδιού την ώρα που κοιμάται, ενώ βρέθηκαν και αποθηκευμένες φωτογραφίες από το instagram όπου δύο κοριτσάκια αγκαλιάζονται αλλά είναι ντυμένα.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κινητό και τον υπολογιστή του, ενώ και τα δύο παιδιά της 32χρονης μητέρας θα εξετασθούν από ψυχολόγο.

Ο 39χρονος θα απολογηθεί την Πέμπτη.

gegonota.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis