Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:19 | 30/09/2022

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής…

Δράστης και αυτόχειρας ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από δύο μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεκάνης γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν τα όσα έμελλε να συμβούν το πρωί.

Διαβάστε επίσης

Η 29χρονη γυναίκα που ήταν Ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 56χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Το πρωί πήγε στο σπίτι που έμαναν μάνα και μωρό. Τους οδήγησε σε μαντρί, που βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από το σπίτι και εκεί αρχικά σκότωσε με μονόκαννο όπλο τη γυναίκα και στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του. Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Το μωρό είχε βαφτιστεί πριν από ένα μήνα και το πρωί έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον το σπίτι και το μαντρί που εκτυλίχθηκε το έγκλημα, είναι αποκλεισμένα από ισχυρές δυνάμεις. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς σπεύδουν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια. Τότε η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να την σκοτώσει. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδί και στη συνέχεια ήρθε η ρήξη στη σχέση τους. Οι πρώτες εντάσεις έδωσαν τη θέση σε άγριους καυγάδες, με το ζευγάρι να χωρίζει και τους τελευταίους μήνες να παραμένει σε διάσταση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis