Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:38 | 06/04/2015

Στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Εθνοφορουράς στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών αναγκάστηκαν σε παραίτηση, όπως νωρίτερα συνέβαλαν στο γύρισμα ενός βίντεο, εντός στρατιωτικών εγκαταστάσεων, με μισόγυμνα μοντέλα να οδηγούν στρατιωτικά οχήματα, και γενικά κατά την διαδικασία αυτή να σπαταλούν τα χρήματα του φορολογούμενου.

 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο χρησιμοποιήθηκαν πολυβόλα όπλα M249 SAW, τουφέκια SCAR-H και Μ4, λέμβοι τύπου Zodiak, οχήματα Humvee και MRAP, ακόμη και ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Μ109 Paladin. Τα πλάνα προορίζονταν για ένα «καυτό ημερολόγιο», για το οποίο λέγεται ότι έχει εκδοθεί ήδη τρεις φορές, και το 50% των εσόδων του κατευθύνεται σε τραυματίες βετεράνους.

 

Σύμφωνα με το Army Times - η επίσημη εφημερίδα του Στρατού των ΗΠΑ, δύο ανώτεροι αξιωματικοί απαλλάχθηκε από τους ισχυρισμούς για παράλειψη καθήκοντος, αλλά τέσσερα χαμηλόβαθμα στελέχη «πλήρωσαν» για την όλη «γιορταστική» ατμόσφαιρα.

 

Η σέξι φωτογράφηση των μοντέλων, με καλλίγραμμα σώματα, με στρατιωτικά ρούχα, για το ημερολόγιο «Hot Shots 2015», προκάλεσε νωρίτερα πλήθος αντιδράσεων. Στη συνέχεια η Εθνοφρουρά της Γιούτα ξεκίνησε έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί με τίνος την άδεια χρησιμοποιήθηκαν, για τις ανάγκες της σέξι φωτογράφησης, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και το προσωπικό της.

 

Εκείνο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, εκτός από τις προκλητικές εμφανίσεις των μοντέλων με εσώρουχα είναι ότι εμφανίζονται και μέλη της Εθνοφρουράς της Γιούτα στις φωτογραφίες. Τα μοντέλα φέρονται να άκναν χρήση από πραγματικά πυρά.

ΠΗΓΗ: defencenews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis