Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 07/01/2017

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πώς στα σκαριά βρίσκεται νέο χτύπημα.

Οι πληροφορίες που έχουν στην διάθεση τους στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρουν πώς κάποια από τα ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, έχουν πάρει «άτυπη εντολή» για να κάνουν την εμφάνιση τους, ως αντίποινα ύστερα από την σύλληψη της Πόλα Ρούπα.

Μετά την σύλληψη της περασμένη Πέμπτη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει νέες γιάφκες άλλα και αποκωδικοποιήσει τις δεκάδες προσωπικές σημειώσεις της 48χρονης που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της στην περιοχή της Ηλιούπολη.

Από τις εκτιμήσεις αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο Newsbomb.gr, φαίνεται πόσο σημαντικό πλήγμα κατάφερε η αστυνομία στην εγχώρια τρομοκρατία με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, αλλά και της 25χρονης, που παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στον «Επαναστατικό Αγώνα», ενώ σύμφωνα με τις αρχές κρατούσε τα «λογιστικά βιβλία» της οργάνωσης (στο σπίτι της βρέθηκε σημειωματάριο που έγραφε τα έξοδα που έκανε, όπως τα χρήματα για αλλαγή πινακίδων).

Μάνος Πιτσιδιανάκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis