Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:03 | 07/09/2018

Στο Ηράκλειο και στα Χανιά βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα 30 οχήματα, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα της δωρεάς της οικογένειας Λεμπιδάκη, μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που είχε απαχθεί και έμεινε φυλακισμένος για έξι μήνες από τους απαγωγείς του.

[custom:google-ads]

Η παράδοσή τους αναμένεται το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομίας, αφού προηγουμένως έχει ξεκαθαρίσει πλήρως η κατανομή των οχημάτων και στις τέσσερις διευθύνσεις της Αστυνομίας στο νησί.

Τα περισσότερα οχήματα αναμένεται να δοθούν σε τμήματα και υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, και ακολούθως σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι.


Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αξίας 646.319 ευρώ. Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser.

www.ert.gr

 



Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis