Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 03/08/2021

Με ανάρτησή του σε social media, ο Αιτωλοακαρνάνας Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός γνωστοποίησε τη παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη την Τετάρτη στο Μεσολόγγι για την έναρξη της υλοποίησης του έργου μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Ακολουθεί αναλυτικά η διαδικτυακή του ανάρτηση:

«Ένα ακόμα έργο γίνεται πράξη!

Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Μεσολόγγι, τον συνάδελφό μου Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την ερχόμενη Τετάρτη 04/08/2021, για την έναρξη της υλοποίησης του έργου μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν, με αξιοπιστία και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του εξαιρετικά σημαντικού αυτού έργου για την ΕΛ.ΑΣ. και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Αιτωλίας για την υπομονή που επέδειξαν, εργαζόμενοι με σθένος και υψηλό φρόνημα καθήκοντος, σε ανθυγιεινές και δύσκολες συνθήκες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Aστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βοήθησαν να σωθεί γυναίκα

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis