Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:54 | 17/11/2015

LOGO ποεπλσΘΕΜΑ: «Σε ομηρία πολλοί υπό μετάθεση συνάδελφοί μας»

Η Ομοσπονδία για μία ακόμα φορά αναγκάζεται να στηλιτεύσει την πρακτική που ακολουθήθηκε από την Υπηρεσία σε πολλές τακτικές μεταθέσεις του 2015 και ειδικότερα τις διαταγές μετάθεσης που αντί να έχουν ημερομηνία εκτέλεσης περιείχαν τον όρο «με νεωτέρα».

Πρόκειται για μία εφεύρεση της Ηγεσίας εις βάρος των συναδέλφων για την οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν στερείται φαντασίας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πρακτικές του παρελθόντος και αφορούσαν την πληθώρα ανακοινώσεων – μεταθέσεων ή την περιγραφή στη διαταγή μετάθεσης του όρου «με την παρουσία αντικαταστάτη» που και τα δύο δεν προβλέπονταν από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Για όλα τα παραπάνω διαπιστώνονται ευθύνες, οι οποίες εν τέλει έχουν ως αποκλειστικά θύματα τους ίδιους τους συναδέλφους που βρίσκονται σε ομηρία με διαταγές μετάθεσης χωρίς να γνωρίζουν το χρόνο εκτέλεσης.

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα με τον κ. Υπουργό τον καλέσαμε να παρέμβει και να δώσει λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα που αφορά πολλούς υπό μετάθεση συναδέλφους μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ           ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis