Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 24/10/2015

Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση προχωρούν οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι από τη Δευτέρα κατεβάζουν τα ρολά των φαρμακείων επ’ αόριστον.

Την απόφαση πήρε πριν από λίγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φαρμακοποιών Ελλάδος που συνεδρίαζε επί έξι ώρες.

Οι φαρμακοποιοί κλιμακώνουν τις πιέσεις προς την κυβέρνηση διαμαρτυρόμενοι για το επικείμενο «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους και σε ιδιώτες μη φαρμακοποιούς, στο πλαίσιο της υλοποίησης των προαπαιτούμενων για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση προς τους δανειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινή υπουργική απόφαση για τις αλλαγές στο καθεστώς των φαρμακείων είναι στο τελικό στάδιο της σύνταξής της. Προβλέπεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να επιτρέπεται σε ιδιώτες μη φαρμακοποιούς να κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών φαρμακείου και μάλιστα κάθε ιδιώτης να μπορεί να μετέχει έως και σε πέντε φαρμακεία.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis